ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΡΟΣΙΝΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και αγάπης, στην ιστορική Βίλα Δροσίνη στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του ποιητού Κωνσταντίνου Γεωργάτου για τον Οδυσσέα Ελύτη!
Την εξαιρετική εκδήλωσή αυτή τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Γιωργος Σκορδιλης, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Μανωλης Κουρμαδιας, ο Πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ενώσεως Αθηνών κ. Θωμάς Σούλος, η π. Πρόεδρος Βιβλιοθηκονόμων κ. Despina Mellou, η Κοινοτική σύμβουλος Κηφισιάς κ. Rania Dalli, η π. Πρόεδρος Χορωδίας Κηφισιάς 1937 κ. Despina Vantali, εκπρόσωποι φορέων του πολιτισμού και της τέχνης, φίλοι, Λογοτέχνες και Ποιητές.
Ο κ. Γεωργάτος ευχαρίστησε την κ. Μαρία Χριστίνα Τσιάμα υπεύθυνη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου για την φιλοξενία καθώς και το προσωπικό της βιβλιοθήκης για τη φροντίδα της όλης εκδήλωσης, την κ. Μαρία Τυρταίου, καθηγήτρια μουσικής και πιάνου, για τη θαυμάσια απόδοση της μελοποιημένης ποίησης στην εκδήλωση αυτή.
Στη τελική του δήλωση ευχαρίστησε, τη μεγάλη του δύναμη -που είναι η οικογένειά του- για τη συγκινητική στήριξη και την αγάπη της!


Κωνσταντίνος Γεωργάτος
Ποιητής-Συγγραφέας Ερευνητής
Μέλος της Εθνικής Εταιρείας των Ελλήνων Λογοτεχνών & της Ποιητικής Ακαδημίας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου