NEΑ live video διασκευή για τους IRONWILL ("The Phantom of the Opera" live)

 



NEΑ live video διασκευή για τους IRONWILL ("The Phantom of the Opera" live)





IRONWILL
Psychological rock
THE PROJECT: ROCK AGAINST BULLYING

Το project "Rock against Bullying" γεννήθηκε το 2018 από μια πρωτοβουλία του Salvo "Ironwill" Dell'Arte: το συγκρότημα είναι μέρος ενός ευρέος καλειδοσκόπιου στο οποίο εμπλέκονται όλες οι καλλιτεχνικές μορφές: μουσική, φωτογραφία, βίντεο, κόμικς, εικονογράφηση και έργα τέχνης. Στόχος τωνIRONWILL είναι να συγκεντρώσουν τους καλύτερους καλλιτέχνες που είναι σε θέση να εκφράσουν τη σημασία των θεμάτων που εξετάζονται σε κάθε φάση του project, μέσα από τα συναισθήματά τους.
Οι IRONWILL πιστεύουν ότι η ροκ μουσική και άλλες μορφές τέχνης είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, ειδικά των νέων και των εφήβων, το φως της ψυχής που χρειάζεται ο καθένας στην πορεία εξέλιξης της ζωής του. Η τέχνη είναι μέρος της ζωής και είναι ο καλύτερος τρόπος για να μας βοηθήσει να δώσουμε αληθινό νόημα στο ταξίδι μας στη Γη.
Οι IRONWILL στοχεύουν στην αντιμετώπιση προσωπικών και ψυχολογικών ζητημάτων, προσφέροντας διαφορετικές οπτικές γωνίες από τα βάθη της ψυχής κάποιου ανθρώπου, προσπαθώντας να ρίξουν ένα ζεστό φως στο κοινό. Το πρώτο κεφάλαιο ασχολήθηκε με τον εκφοβισμό, όταν το 2019 οι IRONWILL ηχογράφησαν το concept άλμπουμ "The Jonathan's Journey".
Το δεύτερο κεφάλαιο που κυκλοφόρησε το 2020/2021 και ονομάζεται "Breakout", είναι σχετικό την εξέλιξη των ψυχών. 10 τραγούδια (συν ένα εισαγωγικό single) που συνδέονται με την ίδια οπτική: μια θετική εξέλιξη. Στο μεταξύ, οι IRONWILL πειραματίζονται με την επιστροφή στα μπλουζ με ένα σετ single στα οποία η διασταύρωση μεταξύ ροκ και μπλουζ τους επιτρέπει να εξερευνήσουν μουσικά τα θέματα. Αυτή η συναρπαστική εξερεύνηση ονομάζεται B2B Back to Blues.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου