Η ΕΕΛ και η ΕΕΕΛ προκηρύσσουν τον 1ο Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος

 


 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ και η ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

προκηρύσσουν τον 1ο Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος Μ.Ι.Χ.Α.Η.Λ.Α.Σ... Α.Β.Ε.Ρ.Ω.Φ...
 Αφιερωμένο στα ΖΩΑ - τους απόλυτα πιστούς φίλους και συντρόφους του ανθρώπου

--------ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ----------

Οι συμμετέχοντες διαγωνιζόμενοι/ες, και όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, και γράφουν σε ελληνική γλώσσα ή Έλληνες της διασποράς στέλνουν ένα ποίημα που να μην υπερβαίνει τους 40 στίχους σε ελεύθερο ή μετρικό στίχο. Το ποίημα να μην έχει εκδοθεί ή δημοσιευτεί ή να έχει βραβευτεί σε άλλο διαγωνισμό. 
Τα ποιήματα θα αποστέλλονται σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίγραφα, στα οποία θα αναγράφεται το ψευδώνυμο του διαγωνιζόμενου, και στον φάκελο [ έξω αριστερά ] θα αναγράφεται, μόνον το ψευδώνυμο. Στον μέσα και μικρότερο φάκελο [ σφραγισμένο ] θα περιέχονται δακτυλογραφημένα τα πλήρη στοιχεία του διαγωνιζομένου (ψευδώνυμο, όνομα, επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, e-mail και ο τίτλος του ποιήματος). Το ίδιο ισχύει και για το διήγημα. Θα αποστέλλονται σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίγραφα, [ μέχρι τέσσερις σελίδες Α4 ] στα οποία θα αναγράφεται το ψευδώνυμο του διαγωνιζόμενου, και στον φάκελο [ έξω αριστερά ] θα αναγράφεται, μόνον το ψευδώνυμο. Στον μέσα και μικρότερο φάκελο [ σφραγισμένο ] θα περιέχονται δακτυλογραφημένα τα πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου (ψευδώνυμο, όνομα, επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, σταθερό- κινητό τηλέφωνο, e-mail και ο τίτλος του διηγήματος.
Τα Ποιήματα και τα Διηγήματα θα σταλούν με απλή ταχυδρομική επιστολή μέχρι και το τέλος Μαρτίου 2022 (να φαίνεται η σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση:

Προς τον 1ο Διαγωνισμό ΜΙΧΑΗΛΑΣ ΑΒΕΡΩΦ -Ποίησης και Διηγήματος

Γενναδίου 8 και Ακαδημίας [ 7ος όροφ. ] 10678 Αθήνα.

Τα Ποιήματα και τα Διηγήματα θα κριθούν από 5μελή επιτροπή και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου 2022.
Η κρίση της επιτροπής είναι οριστική. Θα δοθούν 3 βραβεία και 6 έπαινοι ΠΟΙΗΣΗΣ και 3 βραβεία και 6 έπαινοι ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ. Η τελετή απονομής θα γίνει σε πανηγυρική εκδήλωση- μουσικοποιητική-στην ιστορική αίθουσα της ΕΕΛ----Γενναδίου 8 και Ακαδημίας [ 7οςόροφ. ] 10678 Αθήνα-----

Για πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα
της ΕΕΛ-210.3834559 και της ΕΕΕΛ- 210.3608239.


Ο Πρόεδρος της ΕΕΛ                      Ο Πρόεδρος της ΕΕΕΛ
Κώστας Καρούσος                          Γεράσιμος Ζώρας










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου