Γιάννης Λεκόπουλος - «Στα λιμάνια…» - Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου ΣΤΟΥ ΜΑΜΜΑ


 Με τον Γιάννη Λεκόπουλο Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Στο μεζεδοπωλείο “Στου Μάμμα”


Μουσική παράσταση

«Στα λιμάνια…»

 

Μαζί του η Αρετή Κοκκίνου και η Μαρία Νίττη


Η πετυχημένη μουσική παράσταση «Στα λιμάνια…» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην περιοχή του Ψυρρή, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στο όμορφο νεοκλασικό μεζεδοπωλείο “Στου Μάμμα”.

 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο  Γιάννης Λεκόπουλος μαζί με την συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου στην κιθάρα και την Μαρία Νίττη στο ακκορντεόν, μας παρασύρουν να υποδεχτούμε με τραγούδι το νέο έτος και να αφεθούμε σε ένα μουσικό ταξίδι από λιμάνι σε λιμάνι…

Όταν τραγουδάμε «Στα λιμάνια…», εννοούμε εκεί που μπορεί ο κάθε ακροατής, ο κάθε καλλιτέχνης να αράξει τον ψυχισμό του, τον ήχο του και τα τραγούδια του.
«Στα λιμάνια», είναι μια θεματική ενότητα με τραγούδια που έχουν αυτή την αναφορά, με τραγούδια όμως που ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι είναι τα προσωπικά μας λιμάνια, εκεί δηλαδή που καταφεύγουμε μετά από όλα όσα έχουμε υποστεί σε ένα επίπεδο τραγουδιών και όχι μόνο.

Εκεί που μπορούμε να βρούμε την ησυχία, αυτήν που χρειαζόμαστε με τη ζωή που κάνουμε καθημερινά. Ζωή προβληματική και ιδιαιτέρως περίεργη.  Τώρα που έχουμε τόσο ανάγκη να επικοινωνήσουμε, να έρθουμε και πάλι κοντά, να βγούμε από την προσωπική μας "φυλακή" και με τα τραγούδια να αφήσουμε πίσω μας το μοναχικό και δύσκολο 2021...

Περιμένουμε μια μεγάλη παρέα, σαν χορωδία φίλων, να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο και να αγκυροβολήσουμε σ’ αυτή την υπέροχη θαλασσινή αγκαλιά!

 

Κιθάρα- Μουσική επιμέλεια : Αρετή Κοκκίνου

Ακκορντεόν: Μαρία Νίττη

Καλλιτεχνική επιμέλεια : Ηλίας Μπενέτος

 

Έναρξη: 22.30

Facebook event: https://www.facebook.com/events/945748869392479

ΣΤΟΥ ΜΑΜΜΑ : Χριστοκοπίδου 7, Ψυρρή - Αθήνα Tηλ.  21 0324 6222
(Απαραίτητη η κράτηση θέσεων)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου