Πνευματικοί Ορίζοντες Λεμεσού - Εκδήλωση απονομής Πανελλήνιων Λογοτεχνικών Βραβείων Δ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2021-2022




Δελτίο τύπου
Πνευματικοί Ορίζοντες Λεμεσού
Εκδήλωση απονομής Πανελλήνιων Λογοτεχνικών Βραβείων
Δ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2021-2022


Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Λεμεσού, την Παρασκευή 9η Σεπτεμβρίου στις 7-30 το βραδυ, παρουσία της αναπληρώτριας Πρέσβειρας της Ιαπωνίας στην Κύπρο κ. Μαέ Τζίμα, η όποια εκπροσώπησε και εκφώνησε το χαιρετισμό της πρέσβειρας κ. Ιζούμι Σεκι. Της ακολούθου της Πρεσβείας της Ελλάδος κυρίας Έλενας Καράγιωργα η οποία εκπροσώπησε τον Πρέσβη κύριο Ιωάννη Παπαμελετίου. Του πρόεδρου του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού κ. Εύρου Αλεξάνδρου ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό. Της προέδρου της πολιτιστικής επιτροπής του Δήμου κ. Τροοδίας Αντωνιάδου, δημοτικών συμβούλων , ανθρώπων του πνεύματος και των τεχνών, από την Κύπρο και από την Ελληνική επικράτεια, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των βραβείων και επαίνων, στους διακριθέντες του Δ' Πανελλήνιου Λογοτεχνικού διαγωνισμού , που είχαν προκηρύξει οι Πνευματικοί Ορίζοντες Λεμεσού για το 2021 -2022.
Τον Δήμαρχο Λεμεσού ο οποίος είχε θέσει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, εκπροσώπησε και ανέγνωσε το χαιρετισμό του ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Ιωακείμ.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε για την αεικίνητη συμβολή του στην πνευματική και καλλιτεχνική ανύψωση του τόπου ο πανεπιστημιακός Δρ Κρίστης Χαράκης.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον γνωστό Χανιώτη σατιρικό ποιητή ένθερμο φίλο των πνευματικών οριζόντων Λεμεσού Παύλο Πολυχρονακη ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.
Δροσερές μελωδικές ανάσες, μας χάρισαν η Ειρήνη Κακογιάννη και Αντρέα Παναγιώτου.
Άθως Χατζηματθαιου πρόεδρος
Γιάννος Λαμπής Γραμματέας

Οι φωτογραφίες ανοίγουν στον αγαπητό ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου