ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ

 


Μέσα σε ένα άκρως συγκινητικό και ευφρόσυνο κλίμα ψυχικής ανάτασης, πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη και εξαιρετικά φροντισμένη εκδήλωση, από την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης.
Η αφιερωματική αυτή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο ποιητικό και φιλοσοφικό έργο του ποιητή και συγγραφέα Κωνσταντίνου Γεωργάτου.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων " Μανώλης Αναγνωστάκης " στην Πεύκη.
Για το έργο του ποιητή Κωνσταντίνου Γεωργάτου, μίλησαν με εξαιρετικά τιμητικά και συγκινητικά λόγια, οι καταξιωμένοι, κ. Κώστας Καρούσος Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, λογοτέχνης, εικαστικός η κα Σοφία Σκλείδα dr.Φιλολογιας, συγγραφέας και διδάκτωρ του ΕΚΠΑ, και ο κ. Χρήστος Πανάγου dr. Θεολογίας & μουσικός,
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η υπέροχη χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς υπό τη διεύθυνση του χοράρχη κ. Χρήστου Πανάγου καθώς και η καταξιωμένη υψίφωνος κα Κρίστι Καθαρίου με την υπέροχη φωνή της και τους θαυμάσιους μουσικούς της.
Απαγγελία ποιημάτων έκανε η ανηψιά του ποιητή και υποψήφια τμήματος Θεατρικών σπουδών ΕΚΠΑ Αναστασία Ματσοπούλου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπεριφερειάρχης υγείας κ. Γιάννης Κεχρής ο πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.Α.Π κ Παναγιώτης Μπόλλας, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης κ. Μάριος Ψυχάλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Εθελοντισμού του Δήμου Κηφισιάς κ. Γεώργιος Σκορδίλης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πολεοδομίας Δήμου Κηφισιάς κ. Μανώλης Κουρμαδιάς η διευθύνουσα σύμβουλος της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας κα Ελένη Κονοφάου ο πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ενώσεως Αθηνών κ Θωμάς Σούλος, λογοτέχνες ποιητές και αγαπημένοι φίλοι.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου