SUBSTANCE – Νέο Single “Bedlam” Από Το Επερχόμενο Ντεμπούτο Album "Waldosia"

 

BEDLAM (Official Visualizer) 

Δείτε το εδώ 

https://www.youtube.com/watch?v=rR48CW-xBqU

 

 


Οι SUBSTANCE είναι μια Alternative Metal μπάντα η οποία δημιουργήθηκε 

το 2010 και επανενώθηκε το 2020. 

 

Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Γιάννη Χατζηγεωργίου (Φωνητικά), Δημήτρη Τουρνόγλου (Κιθάρες), Κώστα Μπερτόλη (Κιθάρες), Αλέξανδρο Κορωνιό (Πλήκτρα), Σταύρο Σπυρόπουλο (Μπάσο), Φοίβο Ανδριόπουλο (Τύμπανα).

 

Εν μέσω καραντίνας ξεκίνησε η παραγωγή και ηχογράφηση του πρώτου δίσκου της μπάντας που φέρει τον τίτλο "Waldosia", o oποίος και θα κυκλοφορήσει σύντομα. 

 

Oι επιρροές της μπάντας ποικίλουν και αυτό αποτυπώνεται στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα με μελωδίες που κυμαίνονται στο φάσμα του Alternative Metal, με μια πιο συμφωνική και μοντέρνα προσέγγιση. Το πρώτο live του σχήματος μετά την επανένωσή του, έγινε στο Death Disco τον Μάρτιο του 2023, μαζί με τους Aliko Means Red και ακολούθησε ακόμα ένα στο HolyWood Stage μαζί με τους Deus Culpa και τους Still Dusk. Toν Οκτώβριο του ίδιου έτους, το σχήμα εμφανίστηκε στο Piraeus Club Academy, μαζί με τους Ganzi Gun και τους Still Dusk.

Η επίσημη κυκλοφορία του πρώτου κομματιού της μπάντας με τίτλο "Bedlam" είναι γεγονός! Το κομμάτι αυτό έρχεται από το ντεμπούτο album με την παραγωγή, τη μίξη αλλά και το mastering του κομματιού να γίνεται από τον μπασίστα του σχήματος Σταύρο Σπυρόπουλο στο προσωπικό του home studio.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρώτο single των Substance με τίτλο "Bedlam", το οποίο συνοδεύεται και από Visualizer video! 

 

 https://www.youtube.com/watch?v=rR48CW-xBqU



Official links 

https://www.facebook.com/substancegr 

https://www.instagram.com/substance_official_gr/ 

https://www.youtube.com/@SubstanceGR

https://www.tiktok.com/@substance_greece

 

 

 

FIND US

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/ 

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion 










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου