NEΟ single και βίντεο κλιπ "Horsepower" από τους JUST HEROES!

 


NEΟ single και βίντεο κλιπ "Horsepower" από τους JUST HEROES!




Με επιρροές από κλασικά συγκροτήματα Heavy Metal όπως οι Iron Maiden, Judas Priest και Metallica, οι Just Heroes φέρνουν στις συνθέσεις τους στίχους που καταπιάνονται με θέματα αγώνα, επιμονής και υπέρβασης. Η μουσική τους συνδυάζει στοιχεία του παραδοσιακού Heavy Metal με μια πιο μοντέρνα πινελιά, δημιουργώντας έναν μοναδικό και σαγηνευτικό ήχο.   
Η σύνθεση του συγκροτήματος αποτελείται από έμπειρους και ταλαντούχους μουσικούς, που ο καθένας φέρνει τη δική του επιρροή και στυλ στις συνθέσεις. Ο Flavio Souza είναι υπεύθυνος για τα δυνατά κιθαριστικά riff που εγγυώνται έναν βαρύ και ξεχωριστό ήχο. Ο Mr. Machine αναλαμβάνει τα φωνητικά, φέρνοντας τη δυνατή και σαγηνευτική φωνή του στα τραγούδια. Ο Marcus Castellani (πρώην Manowar) αναλαμβάνει τα ντραμς, προσθέτοντας ρυθμό και ένταση στα κομμάτια. Ο Fabio Cavalcante Gomes είναι υπεύθυνος για το μπάσο, παρέχοντας μια σταθερή και ισχυρή βάση και ο Renato Mattar ολοκληρώνει τη σύνθεση με τις δεξιότητές του στην κιθάρα.
Με μόλις ένα χρόνο δημιουργίας, οι Just Heroes έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα EP με τίτλο "HEROES". Το έργο έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και έτυχε θετικής υποδοχής από τους θαυμαστές του Heavy Metal. Το συγκρότημα συνεχίζει να εργάζεται πάνω σε νέες συνθέσεις και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ.
Με τη μεταδοτική τους ενέργεια και πάθος για τη μουσική, οι Just Heroes είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το παγκόσμιο κοινό του Heavy Metal. Ο αυθεντικός και δυνατός ήχος τους σίγουρα θα τους κάνει να ξεχωρίσουν στη σκηνή, αποτελώντας αναφορά στο είδος. Οι λάτρεις του Heavy Metal μπορούν να περιμένουν υπέροχα πράγματα από το συγκρότημα στο μέλλον, με πιασάρικα τραγούδια και ενεργητικές και αξέχαστες ζωντανές εμφανίσεις.

Μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single και video clip "Horsepower" που θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου