Project Renegade “Ultra Terra” Release Show w/ Oathswan + Drama Princess – live @ Temple 26/04/2024

 

Project Renegade “Ultra Terra” Release Show

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Doors open 20:00

 

Εισιτήρια: Προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ

Προπώληση μέσω του cometogether.live στο παρακάτω link:

https://cometogether.live/el/event/816

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1534333337358461

Video spot: https://www.youtube.com/watch?v=wRZL-42jMvs

 

 

Temple Athens

Ίακχου 17, Αθήνα

Τηλ. 697 253 4053

https://www.facebook.com/templeliveclub

 

  

 

A Journey to Ultra Terra: Οι Project Renegade σας καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι για να ανακαλύψετε μαζί τον κόσμο του δεύτερου full-length δίσκου τους “Ultra Terra”.  

Το “Ultra Terra” είναι ένα μουσικό εγχείρημα που εξερευνά τα φουτουριστικά όρια ενός μοντέρνου κόσμου που βρίσκεται στο χείλος της εξαφάνισης της ανθρωπότητας. Η cyberpunk αισθητική συναντά την μοντέρνα metal, την djent και το groove. Όλα αυτά μαζί με τα μελωδικά γυναικεία φωνητικά σκοπεύουν να φέρουν τους ακροατές ενώπιον του απόλυτου διλήμματος: μήπως έχουμε ξεπεράσει τα όρια ή μήπως δεν έχουμε κάνει αρκετά;

Special guest σε αυτή την βραδιά θα είναι οι Oathswan και opening act οι Drama Princess, δύο νέα και πολλά υποσχόμενα συγκροτήματα της ελληνικής metal σκηνής. 

 

ΒΙΟ:

Οι Project Renegade είναι ένα modern metal συγκρότημα από την Αθήνα, το οποίο ιδρύθηκε από τους Marianna (φωνητικά) και Ody (drums) και συμπληρώθηκε στη συνέχεια από τους Nick K. (κιθάρα), Philipp (κιθάρα) και Jay (μπάσο). Ο ήχος των Project Renegade είναι ένα μίγμα alternative, modern, heavy και groove στοιχείων με ηλεκτρονικές επιρροές. Έχοντας δύο κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους (EP «Cerebra» - 2017 & LP «Order of the Minus» - 2019), το συγκρότημα υπέγραψε με την αμερικανική δισκογραφική Pavement Entertainment για την κυκλοφορία του δεύτερου full-length album τους «Ultra Terra», το οποίο κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2023. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως Slipknot, Evanescence, Within Temptation, Sepultura, Manowar, Bullet For My Valentine, Jinjer, Hammerfall, Soulfly, Sonata Arctica, Harakiri for the Sky, Mayan και Beyond the Black και έχουν συμμετάσχει σε πολυάριθμα festivals του εξωτερικού και της Ελλάδας μεταξύ των οποίων Masters of Rock (CZ), Riverside Aarburg (CH), Metalfest Open Air Plzn (CZ), Release Athens Festival (GR), Rockwave Festival (GR), Midalidare Rock Festival (BU), WTF Rock Festival (RO), FEMME-Female Metal Event 2018 (NL), Danube Rock Festival (RO), Over the Wall Festival (GR), Iron Queens Festival (RO), Voices of the Succubi 2018 (MT), Ladies of Metal Festival  (GR), Milady Metal Festival (IT) και Rock'n'Iasi (RO).  

 

Stream “Ultra Terra”: https://orcd.co/prultraterra 

 

SOCIAL MEDIA:

https://www.facebook.com/prenband

https://www.instagram.com/projectrenegadeofficial/

https://www.youtube.com/channel/UCX5zHAKWh35oPsbHANEbI3w

 

VIDEO LINKS:

Token – https://youtu.be/Fm-IsQuz6uo

The New Joker - https://youtu.be/DeId1Ykn7Wo

The Fix is in - https://youtu.be/kcvD5U8clPo

Bloodwitch - https://youtu.be/Iz_juy4BMAA

My Oath - https://www.youtube.com/watch?v=SQsmoVonKG4

Liber8 - https://youtu.be/ffz69wrq_q0

Sylar (Live) - https://youtu.be/RZuybC5p7zg

One of the Crowd - https://youtu.be/72MFFbSyU9E

 

Οι Oathswan είναι μια νεοσύστατη μπάντα από την Αθήνα/Ελλάδα από μέλη των Mask of Prospero και Gentihaa. Κυμαίνονται στον μοντέρνο ήχο του metalcore/deathcore/djent και με ένα blend από μελαγχολικές στιγμές του κινηματογράφου. Μέσα σε ένα πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα ζωής, η πρώτη τους δουλειά είναι έτοιμη και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά αρχές Μαρτίου.

 

Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=61555688445263 

Instagram : https://www.instagram.com/oathswanband/

 

Οι Drama Princess είναι math rock/midwest συγκρότημα απο την Αθήνα. Ιδρύθηκε το 2023 απο τους John (Vocals), Kimon (Guitar), George (Bass), James (Drums). Ο ήχος τους αναμειγνύει στοιχεία απο math rock και midwest emo, χρησιμοποιώντας παράλληλα και τα διαφορετικά ακούσματα του κάθε μέλους, όπως είναι η funk, η progressive και η hardcore. Έχουν πρόσφατα κυκλοφορήσει το πρώτο τους single "Meadow" και δουλεύουν τώρα σε νέο υλικό που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

https://linktr.ee/dramaprincess

 



FIND US

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/ 

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου