NEO promo βίντεο κλιπ από τους ZOMBIE HUNGER ("Mask Of Satan" μέσα από το άλμπουμ "Zombie Hunger")

 




NEO promo βίντεο κλιπ από τους ZOMBIE HUNGER ("Mask Of Satan" μέσα από το άλμπουμ "Zombie Hunger")




 Είμαστε οι ZOMBIE HUNGER, Horror Doom Metal από τη Μελβούρνη Αυστραλίας.

Η μουσική μας είναι εμπνευσμένη από τις κλασικές ταινίες τρόμου και τη λογοτεχνία, και από όλους τους μεγάλους του metal και του doom, συμπεριλαμβανομένων των Black Sabbath, Candlemass, Pentagram, Saint Vitus, Trouble και Reverend Bizarre.

Η ασθένεια ZOMBIE HUNGER ξεκίνησε με ιδρυτικά μέλη τους Patient Zero και Coffin Queen, την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021. Αμέσως μετά, οι Graveborn, Wormfeast και Skineater εισήχθησαν στην ορδή, αλλά η χαμηλή διαθεσιμότητα εγκεφάλων κατά τη διάρκεια του Covid μας ανάγκασε να μείνουμε χαμηλά και περιμένουμε… Αλλά όταν οι δρόμοι και οι χώροι μουσικής γέμισαν ξανά, επιτέλους απελευθερωθήκαμε!

Από το 2022 έχουμε παίξει πολλές συναυλίες σε όλη τη Μελβούρνη, συμπεριλαμβανομένων δύο συμμετοχών στο DOOM ΙΝ JUNE φεστιβάλ και του επερχόμενου SUNBURN FESTIVAL στην Καμπέρα. Από την αρχή κάναμε όνομα για την παροχή διασκεδαστικών, δαιμονικών και υψηλής ενέργειας εμφανίσεων.

Το ντεμπούτο μας άλμπουμ - ZOMBIE HUNGER - κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου 2024. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο για αγορά στο Bandcamp, μαζί με όλα τα συνηθισμένα μέρη ροής. Μια περιορισμένη έκδοση σε cd θα πωληθεί και στο Bandcamp για τους συναδέλφους μας μανιακούς στα φυσικά μέσα!

Εάν είστε κριτικός μουσικής, podcaster ή δημιουργός περιεχομένου στο Youtube, θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για το άλμπουμ μας. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι να μιλήσουμε με όποιον θέλει να μας πάρει συνέντευξη, σε οποιοδήποτε μέσο. Δεσμευόμαστε να φέρουμε τη ΦΡΙΚΗ και την ΘΑΝΑΤΟ στους ανθρώπους παντού!

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να κανονίσετε μια συνέντευξη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, Facebook ή Bandcamp.



Bandcamp: https://zombiehunger.bandcamp.com

Instagram: https://www.instagram.com/zombiehungerdoom

Facebook: https://www.facebook.com/ZOMBIEHUNGERDOOM

YouTube: https://www.youtube.com/@zombiehunger












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου