The Stage Of Dreams – Νέο Single "Killingback Woods" Έρχεται Στις 31 Οκτωβρίου!

 



THE STAGE OF DREAMS
Νέο Single "Killingback Woods"
Έρχεται Στις 31 Οκτωβτίου


Το νέο single "Killingback Woods" των The Stage Of Dreams κυκλοφορεί στις 31 Οκτωβρίου.
Το μουσικό βίντεο έχει ένα δυναμικό υπόγειο σκηνικό που χρησιμεύει ως φωλιά για τους βρικόλακες που χρησιμοποιούν τα δάση από πάνω ως προσωπικούς κυνηγότοπους.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι The Stage of Dreams, που αναδύονται από τις σκιές της δυτικής Πενσυλβάνια, αποτελεί απόδειξη της μεταμορφωτικής δύναμης της μουσικής. Οι μουσικές τους ρίζες είναι συνυφασμένες με το παραδοσιακό power metal, το progressive metal και την ατμοσφαιρική αφήγηση – με αποτέλεσμα έναν ήχο που είναι τόσο αιθέριος όσο και αναζωογονητικός. Η αλληλεπίδραση των διπλών τραγουδιστών, Daniel Butch & Janelle Lawless, δημιουργεί μια εμπειρία που είναι στοιχειωδώς μελωδική, αλλά και τρομερά δυνατή. Οι διπλές φωνητικές τους αρμονίες βρίσκουν τη ραχοκοκαλιά της στις δεξιοτεχνικές χορδές των κιθαριστών Dion Pomponio και Jim Carsone. Τα ρυθμικά υπόγεια ρεύματα σημειώνονται από τον μπασίστα Chris Marriotti και την κρουστική μαεστρία του ντράμερ Shaun McConnell.

Τα προηγούμενα χρόνια είναι μάρτυρες της συνεχούς και αδυσώπητης ανόδου των The Stage of Dreams στο μέταλ βασίλειο. Από το να κερδίσουν τα γαλώνια τους τους ως Εθνικός Φιναλίστ του Wacken Metal ΗΠΑ 2022, μέχρι το να μοιράζονται τη σκηνή με την metal μορφή Tim "The Ripper" Owens των Judas Priest, το ταξίδι τους έχει χαρακτηριστεί από σκληρότητα, αποφασιστικότητα και αναμφισβήτητο ταλέντο. Το EP τους, "From The Shadows They Strike", που ηχογραφήθηκε υπό την καθοδήγηση των ειδικών του εξέχοντος παραγωγού Dave Hillis το 2022, άνοιξε το δρόμο για την καθοριστική δουλειά τους. Το metal concept άλμπουμ του 2024, "The Duality Conflict", περικλείει την εξέλιξη, το όραμα και το ακατέργαστο ταλέντο της μπάντας. Ηχογραφημένο στο διάσημο βραβευμένο με Grammy στούντιο The Vault στο Πίτσμπουργκ και mastered από τον θρύλο του ήχου Maor Appelbaum, το άλμπουμ υπόσχεται να έχει βαθιά απήχηση σε όσους ακολούθησαν την επίμονη άνοδό τους. Επιδεικνύοντας περαιτέρω τις καλλιτεχνικές τους φιλοδοξίες, το συγκρότημα παρέδωσε μια πρωτοποριακή όπερα χέβι μέταλ ροκ ολόκληρου του άλμπουμ "The Duality Conflict" σε ένα θέατρο του Πίτσμπουργκ - πλήρης με φωτισμούς παγκόσμιας κλάσης, εφέ και σκηνικούς ηθοποιούς - ζωντανεύοντας την αφήγηση του άλμπουμ. επί σκηνής.

Οι The Stage of Dreams εξαπέλυσε το "The Duality Conflict" στον κόσμο! Αυτό το concept χέβι μέταλ άλμπουμ όχι μόνο καθορίζει το μουσικό τους ταξίδι, αλλά καθιερώνει επίσης το αδάμαστο πνεύμα και τη δέσμευσή τους στην τέχνη. Με κάθε συγχορδία, ρυθμό και στίχο - οι The Stage of Dreams είναι ένα συγκρότημα που συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τα όρια της σύνθεσης τραγουδιού και τη μοναδική θέση στο metal ηχητικό τοπίο.

Στις 31 Οκτωβρίου, οι The Stage of Dreams κυκλοφορούν ένα κινηματογραφικό μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους The Killingback Woods, το οποίο εμφανίζεται στο concept άλμπουμ τους του 2024 The Duality Conflict. Το μουσικό βίντεο έχει ένα δυναμικό υπόγειο σκηνικό που χρησιμεύει ως φωλιά για τους βρικόλακες που χρησιμοποιούν τα δάση από πάνω ως προσωπικούς κυνηγότοπους. Το βίντεο σκηνοθετήθηκε, γυρίστηκε και επιμελήθηκε ο βραβευμένος με ταινία μεγάλου μήκους William Victor Schotten.


31 Οκτωβρίου...Σημειώστε Την Ημερομηνία για το "Killingback Woods"!


.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου