NEΟ single και βίντεο κλιπ "Raise Your Fist" από τους SICKRET!

 



NEΟ single και βίντεο κλιπ "Raise Your Fist" από τους SICKRET!





Οι Sickret επαναφέρουν το Nu Metal της δεκαετίας του '90 και πιάνουν το πνεύμα του σήμερα. Το Nu Metal είναι ζωντανό και κλωτσά – το πιο διάσημο συγκρότημα Nu Metal στην Ελβετία το δείχνει τέλεια με την ποικιλόμορφη σύνθεση των τραγουδιών του.
Σκληροί και ασυμβίβαστοι: Από την ίδρυσή τους το 2010, οι SICKRET έχουν παίξει περισσότερες από 200 συναυλίες σε 10 χώρες, εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές τους με τη σκληρή παρουσία τους στη σκηνή. Οι SICKRET συνδυάζουν τέλεια το crossover Nu Metal με το hardcore και δείχνουν πώς θα πρέπει να ακούγεται αυτό το μείγμα σήμερα.
Με τρία άλμπουμ, πολλά single και θέσεις στα επίσημα charts στο ενεργητικό τους, οι SICKRET έχουν μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως SICK OF IT ALL, SKINDRED, BREAKDOWN OF SANITY, JINJER, DOG EAT DOG, MUSHROOMHEAD, CLAWFINGER, JONATHAN DAVIS (KORN), Ill Nino και πολλά άλλα.
Το 2021 το συγκρότημα έπαιξε μερικά σόου με τους Jinjer στη Γερμανία και την Ελβετία. Ένα χρόνο αργότερα, το συγκρότημα έπαιξε σε μια περιοδεία 4 εβδομάδων στην ΕΕ/UK με το αμερικανικό cult συγκρότημα Mushroomhead.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου