NEΟ βίντεο κλιπ από τους ECOCIDE ("Metamorphosis" μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ)

 

NEΟ βίντεο κλιπ από τους ECOCIDE ("Metamorphosis" μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ)



Οι ECOCIDE δημιουργήθηκαν στο Χάρλεμ της Ολλανδίας το 2012 από τον κιθαρίστα/τραγουδιστή Sten Govers, τον ντράμερ Bas Gijzen και τον Rick Stikkelorum στο μπάσο, με τον Dennis Bikker να μπαίνει στη μπάντα το 2014 ως δεύτερος κιθαρίστας.

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ του 2013 "Eye of Wicked Sight" μετατόπισε τον αρχικό τους Thrash Metal ήχο σε Old School Death Metal στο στυλ των Death, Bolt Thrower και Massacre για να αναφέρουμε μερικές μπάντες.
Η κυκλοφορία του άλμπουμ γρήγορα προσέλκυσε μεγαλύτερο διεθνές ακροατήριο και το συγκρότημα άρχισε να παίζει δεκάδες συναυλίες εντός και γύρω από την Ολλανδία.
Κατά τη διάρκεια αυτών των συναυλιών μοιράστηκαν τη σκηνή με αμέτρητα συγκροτήματα, με κορυφαίες στιγμές το ότι άνοιξαν για τους  Malevolent Creation, Sinister, Gorguts και τους θρυλικούς Bolt Thrower.

Μετά από δύο αλλαγές στη σύνθεση, που η μπάντα θεώρησε ως διάλυση το 2015, επέστρεψαν για λίγο το 2017 για να κυκλοφορήσουν ένα single, το ''The Godhand'' και το 2020 η μπάντα κυκλοφόρησε άλλο ένα single με τίτλο ''Sleeper''. Αυτά τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν μόνο για διασκέδαση και εκτός από την κυκλοφορία αυτών των δύο κομματιών, το συγκρότημα παρέμεινε αδρανές μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όταν ανακοίνωσαν την επιστροφή τους μαζί με ένα δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ: METAMORPHOSIS. Θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου 2023 μέσω των Memento Mori Records (CD) και Violence In The Veins (Vinyl).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου